För några år sedan vägde jag på det mesta 93 kg. Sedan klarade jag av att gå ner till ca 78 kg. Det var 15 kg helt borta. Men så började jag att gå upp i vikt igen då jag började praktisera på köket. Alla går visst upp i vikt då de börjar innom resturangbranchen i alla fall säger chefen det typ 100 gånger per år. Så det stämmer nog. Boven i mitt drama heter choklad och delicato-kakor. Det är nämligen en del i utbudet på resturangen. Och efter bara drygt 8 månader (nästan 9) ligger jag nu på 83,7. Och alla som räknar snabbt ser att det är 6 kg upp om man gör ett snabbt överslag.
Så till detta år, målens år. Detta år skall jag inte gå upp i vikt. Så om jag ligger på 83,7 hela året är jag nöjd. Men jag blir naturligtvis jätteglad om jag går ner i vikt.
Vägen dit?
Frukt varje dag på jobbet istället för delicato-sakerna
Börja träna igen
och
prova att äta mindre protioner på jobben (om det är möjligt)
Jag skall hitta lyckan och balansen i vardagslivet, följ mina strapatser här
En blogg om att sluta klaga, börja äta frukt, leva sunt och göra det som är roligt i livet. Kort och gott en blogg om att försöka uppnå målsättningar och på detta sättet få så pass energi till övers på dagarna att fritidens aktiviteter blir så pass varierade att mitt liv blir som jag vill ha det. Och överst på listan ligger naturligtvis förhoppningen om att få ett jobb också. Då jag tror att det går hand i hand, det att ha en varierad fritid och ett jobb, för att uppnå balans och lycka!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar